layout

zondag 16 augustus 2015

TROUWKAART!!!

Goedemorgen bezoekers van mijn blog.

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik een kaart geplaatst heb.

Het kaarten maken heeft een hele tijd bij mij stil gestaan.
Nadat mijn zus in mei is overleden  en we nog een paar geen leuke berichten hebben ontvangen, was mijn inspiratie helemaal weg, ik had nergens geen zin meer in.
Daarna kregen we onverwachts een ander huis en dus heel druk geweest met de verhuizing.
We hebben het er geweldig goed naar onze zin.
Ik heb nu ook de draad weer heel langzaam opgepakt en ben begonnen met kaarten borduren de rest komt dan weer vanzelf zullen we hopen.

De kaart die ik vandaag heb geplaatst heb ik al een paar maanden geleden gemaakt toen we hoorden dat onze neef zou gaan trouwen in augustus.
Gisteren was de grote dag en toen hebben ze de kaart gekregen en kan ik hem nu ook aan jullie laten zien.Het fotootje achter het raampje van de koets, is het bruidspaar zelf, vond het wel erg leuk zo.

Leuk dat je weer even een bezoekje heb gebracht aan mijn blog.

Fijne zondag allemaal.

Lieve groet van Greet.

8 opmerkingen:

Gerrie's kaarten zei

Fijn Greet dat het weer een beetje gaat het is niks wat er is gebeurt
Je kaart is prachtig Greet leuk met het fotootje.
Groetjes Gerrie

Suzan zei

Hallo Greet,
Dat is goed te begrijpen, dat je dan geen zin hebt om te knutselen, heel veel sterkte om het een plaatsje te kunnen geven. Je kaart is prachtig geworden!
Groetjes Suzan

Cards en Box bij Lady M zei

wat een mooi kaartje zo leuk met de koets wat een naare tijd heb je achter de rug ik wens je nog heel veel sterkte groetjes maartje

lenywim35 zei

Fijn Greet, dat je weer een beetje zin krijgt in bloggen en kaarten maken. Het is ook al niet niks zeg. Dan kan je zo maar in eens helemaal geen zinn ergens in hebben.
Ik hoop dat we je weer vaker te zien krijgen. Dan gaat het in elk geval beter met je. gr leny w

GerJanne zei

Tsjonge Greet, dat klinkt allemaal heel verdrietig en heftig. Logisch dat je dan even geen zin hebt in wat dan ook. En ook nog een verhuizing. Dat klinkt alweer wat fijner.
De kaart voor je neef en zijn vrouw is prachtig. Zo leuk dat je de foto in de koets hebt geplaatst. Maakt het meteen persoonlijk.
Groetjes,
GerJanne

jean zei

Hallo Greet,

is begrijpelijk dat je met alles wat er gebeurd is even geen kaarten kon maken. Je nieuwe kaart is prachtig een hele mooie trouwkaart

Wies zei

Dag Greet, Je hebt wel een verdrietige en drukke tijd gehad. Ik kan me voorstellen dat je dan geen zin hebt in kaarten maken en ook geen inspiratie. Fijn dat de zin nu langzamerhand weer terugkomt en je weer een creatie op je blog geplaatst hebt. Mooie trouwkaart. Het fotootje in de koets maakt het heel persoonlijk.
Groetjes, Wies

marian zei

Hallo Greet,
Ja zo kan het leven ineens veranderen.ik hoop dat je de draad weer langzaam kunt oppakken. En het naar je zin krijgt op je nieuwe plekje.
Je kaart is schitterend.
Groetjes van. Marian.